producten zonwering

1/ ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen creëeren een strakke afwerking en een moderne look in Uw interieur. Ze bestaan zowel in lichtdoorlatende, zonwerende en verduisterende of brandwerende stoffen en in diverse kleuren en dessins. De rolgordijnen worden standaard met een ketting bediend. U kan ook bijkomend kiezen voor zijgeleiding. Automatisatie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

verduistercassette met zijgeleiding

2/ Duo- rolgordijnen

De juiste lichtinval is sfeerbepalend voor het interieur ! Het duo-rolgordijn speelt daar handig op in : Dankzij de 2 lagen stof, die bestaan uit afwisselend transparante en dichte banen, die langs elkaar bewegen, kan je oneindig spelen met de lichtinval. Bediening kan zowel met ketting als automatisch.

3/ Horizontale jaloezieën (flexen)

Op zoek naar een tijdloze klassieker die past bij elke woonstijl ? Erg trendy zijn de horizontale jaloezieën met houten latjes. Met het uitgebreide aanbod in kleuren, materialen, lamelbreedtes en decoratieve opties creëer je een gepersonaliseerde flex in je eigen stijl. De lichtinval kan subtiel geregeld worden door het kantelen van de latjes.

4/ Vertikale jaloezieën (lamellen)

Bij deze jaloezieën zie je hoe functionaliteit en een strakke vormgeving uitstekend samen gaan. Bovendien bepaal je zelf de lichtinval en doorkijk door het draaien van de lamellen. De lamellen zijn verkrijgbaar in stof en kunststof en in verschillende lamelbreedtes. Vertikale lamellen zijn perfect geschikt voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam-deur combinaties en erkers bvb. De pakketindeling bepaal je zelf. De aluminium rails zijn beschikbaar in wit, zwart of alu kleur.

5/ Plissé-en dupli-gordijnen

Deze collectie blinkt uit door een veelvoud aan stoffen en bedieningsopties. Voor vrijwel elk soort raam is er een oplossing. Voor verandaramen zijn deze systemen ook erg gegeerd. Een plissé-gordijn bestaat uit 1 plisséstof (stof in vouwen) terwijl een dupli-gordijn is opgebouwd uit 2 stoffen in vouwen die samen een honinggraat vormen. Eén van de unieke eigenschappen is dat de stof vrij te bewegen is in het raam. Ofwel hangt het stofpakket bovenaan ofwel beweegt het pakket van boven naar onder of andersom. De bediening kan met koord, bedieningsgreep of automatisch. Uiterst nieuw is de bevestiging dmv een magneetkader, waarbij het raam niet meer beschadigd wordt door boren of vijzen. Ook naar verduistering toe is deze optie ideaal !

6/ Wood and Washi

Dit is een exclusief product. Wood & Washi is de merknaam voor een moderne lijn naar Japans ontwerp. In deze collectie hebben we rolgordijnen, panel shades, banners steeds vervaardigd in Japans papier van de Moerbeiboom. Hierin worden natuurlijke materialen als hennepvezels of snippers boomschors verwerkt. Het Japans papier filtert het licht en weert het zicht. Op het Washi worden aluminium baleinen gespannen die zorgen voor een zeer decoratieve en ritmische verdeling van de shades. De shades geven een intiem Japans element aan Uw interieur en zijn zowel toepasbaar in de huiselijke als in de zakelijke sfeer. Tendaggio is erkend door Wood and Washi als persoonlijk service-punt voor België.

7/ Screengordijnen

Deze worden vervaardigd uit screenstof (PVC-teflon), zijn erg trendy momenteel owv het strakke karakter. Ze zijn bovendien heel onderhoudsvriendelijk (afwasbaar) en zijn erg gegeerd owv hun zonwerende factor. Diezelfde stof wordt gebruikt voor buitenzonwering maar het voordeel van binnenzonwering is dat de stof veel langer mooi blijft, gezien de weersomstandigheden er geen invloed op hebben. Er zijn verschillende graden in transparantie van de stof. Ook volledig verduisterende en brandwerende screens behoren tot de collectie. De screenstoffen worden veelal toegepast in rolgordijnen, lamellen, panelen en dakstores. Automatisatie is natuurlijk ook een veelgevraagde optie.

screenrolgordijnen electrisch

8/ Vouw – of rolgordijn in geweven hout

Geweven hout is een natuurproduct en heeft daardoor altijd een unieke uitstraling. Je kan kiezen tussen ’thin sticks’ waarbij de doorkijk transparant is en ‘ flat sticks’ waarbij een inbetween effect bekomen wordt. Het bamboe vouwgordijn of roll-up brengt altijd sfeer in huis !

9/ Velux- gordijnen

Alle types van binnengordijnen voor Velux-ramen kunnen wij U aanbieden : Rolgordijnen, verduistercassettes, plissé-gordijnen, stores, jaloezieën, duogordijnen en muggengaas. Ook combinaties zijn mogelijk. Alle in diverse kleuren en dessins.

plissé transparant + verduistercassette + muggengaas in alu
Scroll to Top